3 functies in één apparaat

  1. Micro Derma- en Abrasie in één apparaat.
  2. Een huid stimulerende behandeling met LIFT L voor het gehele gezicht.
  3. Een huid stimulerende behandeling met LIFT S op speciaal te behandelen delen van het gezicht.

Power peel:

Dankzij het speciale ontwerp van de abrasie kroontjes van de applicator worden dode huidcellen zachtjes en schoon verwijderd. Door de draaiende beweging van de kroontjes wordt de kristallisatie van het collageen opgelost.

Resultaten:

  • Verwijdert zacht en intensief de hoornlaag
  • Verfijnt de structuur van de huid
  • Verhoogt de penetratie van de behandelproducten
  • Verbetering van littekens en vermindering van de rimpels
  • Verbetering van de opname van de producten
  • Verwijdert dode huidcellen

Lift L

Op non – invasieve wijze worden volledig pijnloos en voor het oog onzichtbaar duizenden kanaaltjes in huid van het gezicht gemaakt. De barrière van de bovenste huidlaag die de opname van geconcentreerde ingrediënten bemoeilijkt, wordt aanzienlijk verminderd. Daarna wordt een Serum gebruikt dat door de kanaaltjes tot in de diepere huidlagen doordringt om de celdeling/cel verjonging extra te stimuleren.

De nylon naaldjes van medische kwaliteit zijn gelijk in lengte en voorkomt beschadiging van de huid en in het bijzonder van de fibroblasten. Doordat er huidkanaaltjes worden geopend is het voor het eerst mogelijk de ideale opname van actieve ingrediënten te bereiken en de huid te activeren.


Lift S

Een speciale behandeling voor de plaatselijke stimulering van de huid, waardoor lokale regeneratie van de huid wordt gestimuleerd. Met Lift S worden moeilijk te bereiken plekjes van de huid intensief behandeld. Het grote voordeel is dat de actieve ingrediënten direct op het plekje (de rimpel) doelgericht kunnen worden aangebracht.

Te gebruiken in combinatie met de volgende huidcondities: Expressie lijntjes, diepe rimpels, rimpels rond de lippen, acné littekens.


Het kan in elke behandeling worden toegepast

ahava-3
skeyndor-2
inspira-cosmetics-2
pupa-2