Schoonheidssalon Marion

Over de praktijkMijn naam is Marion Kardol, eigenaresse van schoonheidssalon Marion.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en medisch pedicure en  in 2006 ben ik gestart met mijn schoonheidssalon in Buren.

In Juni 2015 ben ik verhuisd met mijn salon naar Meteren. Daar ben ik gevestigd naast Healthclub 45.

Centraal bij schoonheidssalon Marion staat persoonlijke aandacht, innovatie en ontspanning. Een mooie huid laat u stralen, het geheim van een mooie, gezonde huid is een goede verzorging op maat.

Bij schoonheidssalon kunt u terecht voor: Pedicure, huidverzorging, huidverbetering en ontspanning.

Ik hoop u in de salon te mogen ontvangen voor een kennismaking of behandeling.

Hi,

Mijn naam is RĂ³bin Dokman en ik wil mezelf graag even voorstellen, omdat ik misschien wel uw tijdelijke schoonheidsspecialiste, pedicure of nagelstyliste word. Dit komt omdat ik de behandelingen in de salon tijdens de zwangerschapsverlof van Marion over zal nemen. Ik ben woonachtig in Beesd en werk al bijna 2 jaar voor mezelf. Ik heb mijn eigen klanten en word daarnaast ook ingehuurd voor een salon in Leerdam en vanaf april dus ook in Meteren. Zoals u misschien hierboven al gelezen had, kan dit als schoonheidsspecialiste, pedicure en/of nagelstyliste. Om Marion een goed en rustig verlof te geven en om u zo min mogelijk hinder te laten ervaren tijdens haar afwezigheid, zal ik in die tijd voor u klaar staan op de dinsdag, woensdag en avond en donderdag en avond. Na de zwangerschapsverlof van Marion blijf ik op woensdag en avond werkzaam bij Schoonheidssalon Marion.

Ik hoop u graag te zien in de salon van Marion!