Pedicure: Behandeling, Voordelen en Waarom Kiezen

De pedicurebehandeling is een professionele verzorging van de voeten, gericht op het verbeteren en onderhouden van de gezondheid en het uiterlijk van de voeten. Deze behandeling omvat verschillende aspecten, waaronder nagels knippen, eelt verwijderen en likdoorns behandelen.

Wat houdt de behandeling in?

Tijdens de pedicurebehandeling zal de specialist de nagels van de voeten knippen en vijlen om ze op de juiste lengte en vorm te brengen. Daarnaast zal overtollig eelt zorgvuldig worden verwijderd om een gladde en gezonde huid te bevorderen. Eventuele likdoorns zullen worden behandeld om pijn en ongemak te verlichten. Tot slot zal de specialist de voeten masseren en een voedende crème aanbrengen om de voeten te hydrateren.

Wat zijn de voordelen?

De pedicurebehandeling biedt verschillende voordelen. Ten eerste helpt het bij het voorkomen van voetproblemen zoals ingegroeide nagels, eeltvorming en likdoorns. Het regelmatig onderhouden van de voeten verbetert ook de bloedsomloop en bevordert het algemene welzijn. Daarnaast zorgt een pedicure voor esthetisch mooie voeten, waardoor je zelfvertrouwen toeneemt. Tot slot kan de behandeling ook ontspannend zijn door de voetmassage en het gebruik van voedende crèmes.

Waarom voor deze behandeling kiezen?

Als je last hebt van voetproblemen zoals nagelafwijkingen, eeltvorming of likdoorns, is de pedicurebehandeling de ideale keuze. Door het regelmatig onderhouden van je voeten voorkom je verdere complicaties en verminder je pijn en ongemak. Daarnaast zorgt een pedicure voor gezonde en mooie voeten, wat je zelfvertrouwen vergroot. Het is belangrijk om voor een professionele pedicure te kiezen, zodat je kunt rekenen op deskundig advies en een veilige behandeling.

Samenvattend, de pedicurebehandeling is een essentiële verzorging voor gezonde, mooie voeten. Het voorkomt voetproblemen en biedt een scala aan voordelen, zowel op het gebied van gezondheid als esthetiek. Kies voor een professionele pedicure om optimaal te profiteren van de behandeling.

In een pedicure behandeling komen volgende handelingen aanbod indien nodig:

  • Nagels knippen en polijsten
  • nagelomgeving schoonmaken
  • eelt
  • kloven
  • likdoorns verwijderen
  • ingroeiende nagels behandelen
  • een korte voet massage met een voedende voet crème.

Indien u de nagels wenst in een kleur-lak dan betaald u hiervoor een meerprijs van € 11,50. U ontvangt hierbij een nagellak van ( kleur naar keuze )

 

Behandeling Details Prijs
Pedicure tot 30 minuten 30 min. € 37,00
Pedicure tot 40 minuten 40 min. € 41,50
Pedicure 45+ minuten 45 min. € 44,00
Ingroeiende nagel behandeling per 15 min. € 16,50
Likdoorn(s) verwijderen per 15 min. € 16,50
Eelt verwijderen per 20 min. € 28,00
Gelpolish toevoegen aan pedicure behandeling € 21,50