BEAUTY INSPIRED BY NATURE
Phytocéane is de verbinding van 2 woorden: Phyto = planten en Océane = oceaan, omdat al onze producten zijn ontworpen met natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de zee of het land.
Phytocéane neemt je mee naar bestemmingen in 4 hoeken van de wereld: .Ocean. Fjord. Shirakami. Yucatan. Iedere bestemming heeft een eigen uniek ingrediënt en unieke geurbeleving.
Phytocéane bevat geen ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de huid, gezondheid of voor de planeet.

Daarnaast heeft Phytocéane een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding voor de verkoopproducten.

Phytocéane biedt u:
• Effectieve behandelingen
• Natuurlijke en Organische actieve ingrediënten
• Productie volgens hoge Franse kwaliteitsstandaard
• Vegan vriendelijk met hoge huid tolerantie en effectiviteit
• Prioriteit voor natuurlijke, biologische, duurzaam geteelde en geoogste ingrediënten
• Maken geen gebruik van ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid of voor de planeet
• 95% van het assortiment is VEGA
• Specifiek voorbehouden aan Schoonheidssalons en Spa’s

Omdat we geloven dat de natuur een kostbare hulpbron is maken we bij de ontwikkeling van al onze producten en behandelingen altijd het gebruik van natuurlijke, biologische, duurzaam geteelde en geoogste ingrediënten een prioriteit. Onze ingrediënten zijn van nature effectief, zo puur mogelijk en zonder aanpassingen. We gebruiken dan ook geen ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid of voor de planeet. We maken gebruik van schone extractie van actieve moleculen, hernieuwbare energiebronnen en het filteren van tuinen die productieafvalwater 100% natuurlijk behandelen.

De 4 bestemmingen zijn:

FJORD
EEN ZUURSTOFRIJKE CRUISE DOOR DE FJORDEN
Deze gelaatsbehandeling is een bubbel van pure zuurstof voor je huid en biedt alle voordelen van een cruise door de Fjorden. De zuiverheid van IJslands water wordt gecombineerd met deskundige massagetechnieken om de huid perfect te hydrateren en van zuurstof te voorzien, zodat je gezicht zijn oorspronkelijke energie en glans terugkrijgt.
INSPIRATIE
Voor liefhebbers van wilde en beschermde natuur staan de IJslandse Fjorden synoniem voor puurheid. Diep in het hart van deze oude gletsjervalleien hebben we het zuiverste actieve ingrediënt geselecteerd dat er bestaat: IJslands Water. Het is natuurlijk beschermd en eeuwig aangevuld en komt uit een bron die 5000 jaar geleden is ontstaan. Dit ingrediënt verhoogt de hydratatie en reactiveert en revitaliseert de cellen, voor een stralendere en vitalere huid.

OCEAN
ALS EEN VERKWIKKEND VERJONGINGSBAD
Deze gelaatsbehandeling is de perfecte combinatie van natuurlijke producten, zintuiglijke ervaring en effectieve resultaten. Een diepe peeling met organische zeekraal, specifieke anti-rimpelbehandeling met een water-in-olie serum en een rijk Organische Zeekraal en Organische Wakame gelaatsmasker. Je huid is zachter en strakker, je teint is helderder en je bent diep ontspannen.
INSPIRATIE
De oceaan, bron van al het leven, herbergt al duizenden jaren onverwachte schatten met unieke anti-aging eigenschappen. Phytocéane heeft zich voor deze verjongingsbehandeling laten inspireren door de oceaan om je een intense golf van verjonging, welzijn en ontspanning te bieden.

SHIRAKAMI
HERSTELLENDE REIS NAAR HET HART VAN JAPAN
Voorzie je huid van het beste uit de natuur met deze organische hydraterende gelaatsbehandeling geïnspireerd door Japan. Van de ingrediënten, organisch Aosa Water, een alg die traditioneel wordt geconsumeerd in de Japanse keuken, en organische Artemisia, een plant uit Shirakami in het noorden van Japan, tot de betoverende geur van wilde kersenbloemen… deze organische multisensorische gelaatsbehandeling hydrateert de huid diepgaand, en zorgt voor een totale ontspanning.
INSPIRATIE
De regio Shirakami ligt op het eiland Honshu in het noorden van Japan. Deze prachtige plek staat bekend om zijn oerbossen en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Een herstellende bestemming waar organische Artemisia wordt gekweekt volgens de voorouderlijke methode.

YUCATÁN
ZACHTHEID GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR
Laat je omhullen door een cocon van zachtheid… Deze gelaatsbehandeling combineert de kracht en zachtheid van organische Aloë Vera uit Mexico in een kalmerend masker met een smeltend en hydraterend concentraat om je een ontspannend en regenererend resultaat te bieden.
Je huid is gekalmeerd en zichtbaar mooier.
INSPIRATIE
Aloë Vera werd meer dan 4000 jaar geleden ontdekt door de Maya-beschaving op het schiereiland Yucatán en bevat een schat aan hydraterende en verzachtende eigenschappen. Phytocéane concentreert al deze voordelen in producten met natuurlijke formules, om de droge en gevoelige huid te behandelen en comfort te bieden.