Bent u opzoek naar een behandeling wat gericht op de huidverbetering werkt? Kies dan voor een van de power treatments. Deze lijnen van skeyndor werken in op de diepere huidlagen. Elke lijn heeft een eigen huidverbeterende werking, geur en beleving.

We maken bij deze behandeling een keuze uit de lijnen:

 

Power Hyaluronic Treatment

Alle huidtypen- Vochtarme huid

Een perfecte vochtregulerende behandeling op basis van Hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van jouw huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. Jouw huid voelt weer soepel en glad aan en krijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Prijs: 68,95


Power Retinol Treatment

Repairboost & Egaliseren

Deze egaliserende behandeling op basis van pure Retinol (vitamine A) is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure Retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine (stevigheid) gestimuleerd en het cel vernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

Prijs: 68,95


Power Vitamine C Treatment

Verhelderen & Egaliseren

De behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie ( verstevigend). De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verwikkende behandeling geeft een snelle energie boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Prijs: 68,95


Aquatherm Recovery O2 Treatment

Kalmeren & Herstellen

Behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vocht herstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Prijs: 68,95


Aanvullende behandelingen bij een gezichtsbehandeling

  • Harsen bovenlip € 6,50
  • Harsen kin en bovenlip € 11,50
  • Verven wenkbrauwen of wimpers € 7,00
  • Verven wenkbrauwen en wimpers € 13,00
  • Henna brows € 12,00